ÄNDA IN I KAKLET

Vi har auktoriserade VVS-montörer, kakelsättare samt matt- och golvläggare. Vi kan utföra de allra flesta VVS, kakel och golvuppdrag; från att byta en liten packning till stora jobb som t.ex. badrumsrenoveringar, golvläggningar, byggnationer av undercentraler, ventilbyten i flerbostadshus och nyproduktion.

Vi är en fullservicepartner. Med ett brett utbud av tjänster vill vi erbjuda helhetslösningar till samarbetspartners, företag och bostadsrättsföreningar. Med våra auktoriserade VVS-montörer, kakelsättare och golvläggare eftersträvar vi alltid att få nöjda kunder – det vi räknar som vår framgång.

Vårt löfte är att vi alltid kämpar ända in i kaklet och arbetar med processflöden som för upp problem till ytan.

Alltid raka rör

I ett samarbete med oss kommer du att finna att engagemanget och enkelheten är det som gör oss unika och skapar det förtroendet vi får av våra kunder idag. Det har vi inte tummat på sen dag ett vilket vår utveckling vittnar om. Du kommer även att uppleva att vi alltid söker bättre lösningar för att vara kostnadseffektiva. Och du kommer att känna att vi är en pålitlig partner tack vare vår starka värdegrund.

Slide VÅRA VS-TJÄNSTER

VATTENINSTALLATIONER – Vi jobbar med alla typer av vatteninstallationer. Skall du ha nytt inkommande vatten, hydrofor, nya vattendragningar i villan eller hyreshuset – då kan vi hjälpa dig.

VÄRMEINSTALLATIONER – Vi kan hjälpa våra kunder med alla typer av värmeinstallationer så som pannbyte, ackumulatortankar, fjärrvärme, radiatorer m.m. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din värmeinstallation.

SANITETSINSTALLATIONER – Vi kan utföra olika installationer som fettavskiljare, tryckavlopp, rostfritt, villagrund, storkök, rostfria rännor, takavvattning, gjutjärnsavlopp, plastsvetsning el muffning, avloppskvarnar. Vi har även rensmaskiner vid mindre avloppsstopp.

INDUSTRILÖSNINGAR – Vi jobbar med flera typer av industriinstallationer. Vi hjälper dig att inreda smart och effektivt i era industrilokaler. Vi utför allt från hydraulik- till tryckluftsinstallationer.

PROJEKTERING – Vi kan utföra projektering till våra kunder. Vi kan sammanställa färdiga handlingar, rita upp projekt, göra flödesberäkningar och dimensioneringar. Har du idén så projekterar vi fram en färdig anläggning.

SERVICEAVTAL – Vi jobbar i dagsläget med flera kommuner och fastighetsägare där vi sköter deras dagliga behov. Är ni intresserade träffar vi er gärna förutsättningslöst och går igenom vad ni behöver hjälp med i era fastigheter.

Slide VÅRA KAKELTJÄNSTER

NYPRODUKTION – Vi har stor vana av att skapa badrum – vi kan åta oss hela badrumsinstallationen eller endast kakelmontaget.

RENOVERING – Vi kan hjälpa till att renovera ert badrum eller kök. Vi kan exempelvis sköta allt från rivning till uppbyggnaden av ett komplett badrum.

FLYTSPACKLING – Behöver ditt golv flytas har vi erfarenheten för att få till ett perfekt avvägt golv med eventuella fall.

 

MURNING – Flera av våra kakelsättare är även murare och kan därför även hjälpa er med att mura upp en snygg tegelvägg.

MARKSTEN – Några av våra kollegor har även goda kunskaper i att lägga marksten. Tveka inte att fråga oss om råd och hjälp inför ditt projekt.

Slide VÅRA MATT- OCH
GOLVTJÄNSTER

GOLVLÄGGNING – Vi kan hjälpa dig att lägga in ett nytt parkett- eller laminatgolv när du vill ha ett rent och snyggt golv i rummet.

MATTLÄGGNING – Vill du lägga in en mjuk och skön matta i rummet så hjälper vi dig gärna med att få den på plats.

VÅTRUMSMATTA – Om du föredrar en våtrumsmatta i ditt badrum så hjälper vi dig att få den monterad och vattentät.