Våra VVS-tjänster

Vi är din kompletta partner inom VVS med expertis inom vatten-, värme- och sanitetsinstallationer samt industrilösningar. Vi täcker allt från nya vattendragningar och pannbyten till installationer av storkök och hydraulsystem. Vårt erfarna team erbjuder också projekteringstjänster för att omsätta era idéer i verkligheten. Dessutom har vi serviceavtal med flertalet kommuner och fastighetsägare där vi sköter deras dagliga behov. 

Våra tjänster

Vatteninstallationer

Vi jobbar med alla typer av vatteninstallationer. Skall du ha nytt inkommande vatten, hydrofor, nya vattendragningar i villan eller hyreshuset – då kan vi hjälpa dig.

Värmeinstallationer

Vi kan hjälpa våra kunder med alla typer av värmeinstallationer så som pannbyte, ackumulatortankar, fjärrvärme, radiatorer m.m. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med din värmeinstallation.

Sanitetsinstallationer

Vi kan utföra olika installationer som fettavskiljare, tryckavlopp, rostfritt, villagrund, storkök, rostfria rännor, takavvattning, gjutjärnsavlopp, plastsvetsning el muffning, avloppskvarnar. Vi har även rensmaskiner vid mindre avloppsstopp.

Industrilösningar

Vi jobbar med flera typer av industriinstallationer. Vi hjälper dig att inreda smart och effektivt i era industrilokaler. Vi utför allt från hydraulik- till tryckluftsinstallationer.

Projektering

Vi kan utföra projektering till våra kunder. Vi kan sammanställa färdiga handlingar, rita upp projekt, göra flödesberäkningar och dimensioneringar. Har du idén så projekterar vi fram en färdig anläggning.

Serviceavtal

Vi jobbar i dagsläget med flera kommuner och fastighetsägare där vi sköter deras dagliga behov. Är ni intresserade träffar vi er gärna förutsättningslöst och går igenom vad ni behöver hjälp med i era fastigheter.

Vad behöver du hjälp med? 

Hör av dig till oss så hjälper vi dig! 

Offertförfrågan